Треньорът на ЦСКА (Москва) набива сандвичи в Макдоналдс

Снимка, на която треньорът на ЦСКА (Москва) Леонид Слуцки яде сандвичи в Макдоналдс стана хит сред привържениците на футбола в Русия.
Снимка, на която треньорът на ЦСКА (Москва) Леонид Слуцки яде сандвичи в Макдоналдс, стана хит сред привържениците на футбола в Русия.

На руснаците всичко във футбола им е наред, затова се занимават и с такива неща. Слуцки е бил заснет от 20-годишен привърженик на вечния враг Спартак в неделя вечерта. “Ходихме да играем билярд с мой приятел и след това решихме да похапнем в Макдоналдс” – разказва Антон З. – “Седя си и гледам – пристига Слуцки. Естествено не станах да му искам автограф, все пак съм привърженик на Спартак, за какво ми е. Седна точно срещу мен. Помислих си, защо да не го снимам и направих три снимки. За съжаление клипче не направих.
В интерес на истината, не забелязах какво си е взел. Наблюдавах го как яде и се смеех. Той е закръглен и яде в Макдоналдс. При това сигурно не му е разрешено като старши-треньор на ЦСКА да посещава такива заведения. Смятам, че треньорите на футболните отбори не трябва да се хранят в заведения за бързо хранене. Дават лош пример на футболистите.”

Леонид Слуцки също коментира снимката и обществения отзвук от нея
Леонид Слуцки също коментира снимката и обществения отзвук от нея

Леонид Слуцки също коментира снимката и обществения отзвук от нея:
“Как да коментирам това? Имах ангажимент, оставаха ми десетина минути. Бях ужасно гладен и затова отскочих до Макдоналдс. Нямах време да ходя в ресторант и да похапна. Много хора ходят в Макдоналдс, а пък и аз не съм рекламирал чипс или нездравословна храна. Преди хората се интересуваха от футбол, от самата игра, вкараните голове. А сега повече ги интересуват събитията около футбола. Например това, как Слуцки набива сандвич в Макдоналдс, а не от това как играе ЦСКА или как се провеждат тренировките.”

Споделяне
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Преди 12 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *