Треньорът на ЦСКА (Москва) набива сандвичи в Макдоналдс

Снимка, на която треньорът на ЦСКА (Москва) Леонид Слуцки яде сандвичи в Макдоналдс стана хит сред привържениците на футбола в Русия.
Снимка, на която треньорът на ЦСКА (Москва) Леонид Слуцки яде сандвичи в Макдоналдс, стана хит сред привържениците на футбола в Русия.

На руснаците всичко във футбола им е наред, затова се занимават и с такива неща. Слуцки е бил заснет от 20-годишен привърженик на вечния враг Спартак в неделя вечерта. “Ходихме да играем билярд с мой приятел и след това решихме да похапнем в Макдоналдс” – разказва Антон З. – “Седя си и гледам – пристига Слуцки. Естествено не станах да му искам автограф, все пак съм привърженик на Спартак, за какво ми е. Седна точно срещу мен. Помислих си, защо да не го снимам и направих три снимки. За съжаление клипче не направих.
В интерес на истината, не забелязах какво си е взел. Наблюдавах го как яде и се смеех. Той е закръглен и яде в Макдоналдс. При това сигурно не му е разрешено като старши-треньор на ЦСКА да посещава такива заведения. Смятам, че треньорите на футболните отбори не трябва да се хранят в заведения за бързо хранене. Дават лош пример на футболистите.”

Леонид Слуцки също коментира снимката и обществения отзвук от нея
Леонид Слуцки също коментира снимката и обществения отзвук от нея

Леонид Слуцки също коментира снимката и обществения отзвук от нея:
“Как да коментирам това? Имах ангажимент, оставаха ми десетина минути. Бях ужасно гладен и затова отскочих до Макдоналдс. Нямах време да ходя в ресторант и да похапна. Много хора ходят в Макдоналдс, а пък и аз не съм рекламирал чипс или нездравословна храна. Преди хората се интересуваха от футбол, от самата игра, вкараните голове. А сега повече ги интересуват събитията около футбола. Например това, как Слуцки набива сандвич в Макдоналдс, а не от това как играе ЦСКА или как се провеждат тренировките.”

Споделяне
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Преди 9 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *