В Казан Меси ще бъде настанен в хотел, изрисуван с лика на Роналдо

Аржентина ще играе срещу Франция в Казан на 1/8 финалите на Световното, след като завъриш втора в своята група след нервен мач с Нигерия (2:1), а Лионел Меси най-накрая отбеляза първия си гол в турнира. Мачът ще се играе в столицата на Татарстан, и няма да повярвате, но… Меси ще бъде настанен в хотел с изглед към графитите на Кристиано Роналдо. За Световното първенство в Казан за гостуващи отбори са лицензирани само два хотела: “Рамада” и “Мираж”. Отборът на Франция вече беше в Казан, като изигра първия си мач на турнира с Австралия. И тогава французите бяха настанени в “Мираж”, който вече е резервиран за 1/8 финала в Казан.


Франция се класира много по-рано за плейофите и избра добре известен хотел. Отборът на Аржентина просто няма друг избор и ще трябва да живее в “Рамада”, където Лео ще бъде принуден да гледа лика на Роналдо – своя основен опонент в титлата “най-добрия в съвременния футбол”.

Графитите с Роналдо в двора на “Рамада”, бяха направени миналата година в навечерието на Купата на Конфедерациите. Когато градските власти научили за пристигането на португалския национален отбор, те решили да украсяват невзрачната сграда, към която гледат прозорците на много стаи. Все пак не от всички прозорци може да се види този графит и Лео има шанс да бъде настанен в такава стая.

Кристиано Роналдо беше в хотела няколко дни, което събра стотици фенове на входа на “Рамада” и дори излезе няколко пъти при събралите се хора. И той живееше точно в апартамента, чийто прозорци се вижда неговият петметров образ.

 

Споделяне
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Преди 6 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *