Екипите на West Ham United за сезон 2018/2019

“Чуковете” винаги са ми били симпатични, а сега, с привличането на Мануел Пелегрини за треньор, стабилния вратар Лукаш Фабиански от Суонзи и особено на Джак Уилшър (ако трансферът се получи), са на път да се превърнат в един от любимите ми отбори от Висшата лига. Новите екипи за сезон 2018/2019 също изглеждат добре.

Като част от новата кампания “I’m forever”, клубът покани редица бивши и настоящи играчи да облекат новия екип за пръв път. Сред тях бяха капитанът на отбора, спечелил ФА Къп, Били Бондс, сър Тревър Броукинг, Карлтън Коул и Джак Колисън, както и Марк Ноубъл и Марко Арнаутович от сегашния отбор.

Капитанът Ноубъл каза:

Представянето на екипа е началото на новия сезон и началото на надеждата и усилената работа. Новият екип е добър старт в опита ни да направим новия сезон специален и запомнящ се.

Новата фланелка за домакинските мачове е виненочервена с тънки хоризонтални райета отпред и небесносини маншети на ръкавите. Небесносиня лента има и на яката.

Пълноцветна емблема на клуба, надпис “Irons” на гърба и емблематичният за Umbro double-diamant шаблон на маншетите на ръкавите допълват класическия вид на фланелката.

Белите гащета и чорапи допълват домакинския екип за сезон 2018/2019.

Новата фланелка за гостуванията е по-новаторска, в нов, тъмен цвят. Виненочервеното е само върху ръкавите, отзад и около врата, а ромбовете на Umbro и надписът на врата са жълти. Логото на клуба е в монохромен вариант.

Тъмносините шорти и жълти чорапи допълват екипа.

Вратарските фланелки са черни и светлозелени.

Снимки: footyheadlines.com

Споделяне
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Преди 6 години

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *