Екипите на West Ham United за сезон 2018/2019

“Чуковете” винаги са ми били симпатични, а сега, с привличането на Мануел Пелегрини за треньор, стабилния вратар Лукаш Фабиански от Суонзи и особено на Джак Уилшър (ако трансферът се получи), са на път да се превърнат в един от любимите ми отбори от Висшата лига. Новите екипи за сезон 2018/2019 също изглеждат добре.

Като част от новата кампания “I’m forever”, клубът покани редица бивши и настоящи играчи да облекат новия екип за пръв път. Сред тях бяха капитанът на отбора, спечелил ФА Къп, Били Бондс, сър Тревър Броукинг, Карлтън Коул и Джак Колисън, както и Марк Ноубъл и Марко Арнаутович от сегашния отбор.

Капитанът Ноубъл каза:

Представянето на екипа е началото на новия сезон и началото на надеждата и усилената работа. Новият екип е добър старт в опита ни да направим новия сезон специален и запомнящ се.

Новата фланелка за домакинските мачове е виненочервена с тънки хоризонтални райета отпред и небесносини маншети на ръкавите. Небесносиня лента има и на яката.

Пълноцветна емблема на клуба, надпис “Irons” на гърба и емблематичният за Umbro double-diamant шаблон на маншетите на ръкавите допълват класическия вид на фланелката.

Белите гащета и чорапи допълват домакинския екип за сезон 2018/2019.

Новата фланелка за гостуванията е по-новаторска, в нов, тъмен цвят. Виненочервеното е само върху ръкавите, отзад и около врата, а ромбовете на Umbro и надписът на врата са жълти. Логото на клуба е в монохромен вариант.

Тъмносините шорти и жълти чорапи допълват екипа.

Вратарските фланелки са черни и светлозелени.

Снимки: footyheadlines.com

Споделяне
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Преди 11 месеца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *